SUSHI EIGHT HOOGERHEIDE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 92 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Eight Hoogerheide. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2024 om 20:08 Top eten
1 mei 2024 om 21:17 Bewust een uur later laten bezorgen! Top eten en vriendelijke bezorger
28 apr 2024 om 18:44 Heerlijke sushi alleen die het langer dan aanvankelijk aangegeven
26 apr 2024 om 19:27 Het eten was vers heerlijk ik heb ervan genoten
5 apr 2024 om 19:26 Stipt op tijd en lekker
3 apr 2024 om 19:01 Netjes op tijd. Het eten was zeer goed verzorgd.
28 mrt 2024 om 19:28 Al vaker besteld maar deze keer was het niet zoals ik gewend was . Bestelling pas uur en driekwartier na bestellen bezorgd . Dit was opzich nog niet een groot probleem . Maar er zaten ook nogal wat te harde rijst in de sushi dit maakte het onprett
24 mrt 2024 om 8:21 Het eten is heel lekker, maar werd wel 25 minuten te laten bezorgd! Dit terwijl ik al 1.5 uur van te voren had besteld. Je kan ze ook niet telefonisch bereiken want telefoonnummer klopt niet.
23 mrt 2024 om 19:03 The food arrived exactly at the time I've asked. All the food was very tasty. Simply perfect!!!
18 mrt 2024 om 12:17 De sushi is geweldig, maar laat niet bezorgen op een zondag rond etenstijd. Het duurt 2,5 uur voordat je je eten krijgt! En het telefoonnummer voor dit filiaal klopt niet, is niet in gebruik volgens de geautomatiseerde dame.
17 mrt 2024 om 0:11 Lekker en goede kwaliteit sashimi!
16 mrt 2024 om 20:06 Goede kwaliteit, wel 20 minuten later bezorgd dan de app aan gaf (en dat was best al fors met 55 minuten)